nedeľa 22. apríla 2012

Deň 1 - vo vzduchu je optimizmus...

Začiatky, sú vždy ťažké...áno je to tak...ten náš bol ale obzvlášť náročný hlavne pre entuziazmus zo zeleninových džúsov a naše nadšenie a otvorené mysle vyskúšať veci nové.

Čo sme sa naučili? 
 
Fakt 1 človek potrebuje cukor pre energiu, aby mohol fungovať...naučené.

Fakt 2 ak je zelenina ktorú viete že neviete zjesť ani za surova ani za varena neexperimentujte a neodštavujte ju prvé dni vášho detoxu...naučené.

Fakt 3 naučte sa počúvať čo vám telo hovorí predídete únave a šoku organizmu....naučené.

Ako sa hovorí lepšie zistiť teraz ako nikdy. 

Suma sumárom ak môžete prvé dni odšťavovania ostaňte doma, aby ste zistili ako bude váš organizmus reagovať na zmeny. Začnite ránom ovocným džúsom, ktorý vám dodá energiu a spríjemní ráno, pokračujte v priebehu dňa zeleninovými džúsmi a večer sa odmeňte ovocným džúsom, do ktorého môžete rozmixovať banán, alebo mango. Ak máte problém s pitím zeleninových džúsov na desiatu a olovrant si dajte jablkový, alebo jablkovo-mrkvový džús a na obed sa snažte vypiť aspoň jeden zeleninový. 

1 komentár:

  1. Tiež túto jar cítim nejakú lepšiu náladu. Alebo jar, ona je vlastne ešte zima. Ale to počasie vyzerá, že za pár týždňov vykvitnú bledule a ďalšie jarné kvety. Možno je to tým, že som urobil na https://www.bevedo.sk/ objednávku a nakúpil si nový nábytok a doplnky do bytu , tak z toho má človek takú lepšiu náladu. Ale jednoducho celkovo tie lepšie zajtrajšky cítim v kostiach. Takže sa najskôr niečo stane. :D :D

    OdpovedaťOdstrániť

“Take care of your body. It’s the only place you have to live.” Jim Rohn


Vítam Vás na mojom blogu good-long-life.

Tento blog vznikol na základe mojej neustálej chuti dozvedať sa nové veci hlavne v oblasti zdravia a zdravého životného štýlu a keďže som nenašla platformu kde by boli takéto informácie pekne archivované rozhodla som sa že nebudem len hľadať ale sa aj s informáciami ktoré som našla deliť.

Preto ak Vás niečo zaujme dajte vedieť, ak by sme mali nájsť informácie o téme ktorá Vás zaujíma a ešte sme sa jej nevenovali ozvite sa a spoločne si môžeme urobiť malú databázu lepšieho života:)

Ďakujem vopred všetkým za každý koment, prečítanie článku alebo inej interakcie!

Nech je náš život krajší a hlavne zdravší :)